Webinars

19 december 2022

Webinar Doelgericht werken

Bekijk het webinar ‘Doelgericht werken’ dat gegeven werd door Matthijs Driebergen, Anton Bakker en Moniek Warmer tijdens het NPO minisymposium op 16 november 2021.

Webinar Een impuls aan je leesonderwijs!

Bekijk het webinar ‘Een impuls aan je leesonderwijs! Dat gegeven werd door Joanneke Prenger tijdens het NPO minisymposium op 17 november 2021.

Webinar Hulp bij interventies

Het Landelijk Netwerk Taal organiseerde twee sessies voor scholen die hun taalonderwijs een impuls willen geven met de NPO-gelden:

  • Op donderdag 30 september2021 was het thema "Inzetten op lezen". Met een plenaire lezing van Erik Meester over effectief onderwijs in begrijpend lezen en met vier keuzesessies: van Helga Van De Ven, Anne van Buul, Mariëtte Konink, Petra Moolenaar en Astrid Kraal.
  • Op dinsdag 5 oktober 2021 was het thema "Inzetten op feedback". Met een plenaire lezing van Stijn Vanhoof en met drie keuzesessies: van Meike Korpershoek, Monica Koster, Karin van de Mortel en Anneke Wurth.

Webinar Kansrijke overgang van po naar vo in coronatijd

Download: presentatie (pdf, 2.2 MB) webinar "Kansrijke overgang van po naar vo in coronatijd" (8 juni 2021).

Werken met leerroutes passende perspectieven in en na coronatijd

Download: presentatie (pdf, 2.5 MB) webinar "Werken met leerroutes passende perspectieven in en na coronatijd" (7 juli 2021).

Download: presentatie (pdf, 3 MB) webinar "Werken met leerroutes passende perspectieven in en na coronatijd" (15 september 2021).