Sollicitatieprocedure


Interesse om bij SLO te komen werken? Ben je enthousiast over één van onze vacatures? Stuur dan voor de aangegeven einddatum je motivatiebrief en cv naar sollicitaties@slo.nl.

Misschien wil je eerst wat meer informatie, of je oriënteren op de mogelijkheden binnen SLO? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een e-mail naar sollicitaties@slo.nl en we nemen contact met je op.

Vind je op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur dan een open sollicitatie.

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een geautomatiseerde ontvangstbevestiging. Na de sluitingsdatum kijken we of we een match zien. Zo ja, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Zien we te weinig raakvlakken? Dan ontvang je een bericht dat we niet verder met je gaan.

Kennismaken

Wanneer we een match zien tussen jouw sollicitatie en de vacature, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Een uitnodiging betekent dat we verder willen verkennen of we bij elkaar passen. Dit is een gesprek met je eventueel toekomstig leidinggevende en in ieder geval een vakinhoudelijke collega.
Naast je eerdere werkervaring, krijgen we graag een beter beeld van jou als mens en professional. We horen graag over jouw talenten en ambities en wat je belangrijk vindt in je werk. En niet onbelangrijk: we vertellen je graag wie wij zijn, waar we voor staan en waar we samen met jou naartoe willen.
Na het gesprek laten we je zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent.

Vervolggesprek

Wanneer we je uitnodigen voor een tweede gesprek, gaan we met elkaar dieper in op je toekomstige baan en je competenties. Het kan ook zijn dat je gevraagd wordt om een casus voor te bereiden, zodat we een concreter beeld krijgen van je kennis en ervaring.

Match?

Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek en doen we je een aanbod op basis van onze arbeidsvoorwaarden.


contact

Petra Ruijterlinde 270

HR-adviseur