Wie werken er bij SLO? Wat maakt werken bij SLO zo uitdagend? Collega’s vertellen over hun ervaringen

5 maart 2024

Maike Heunks is manager communicatie. Ze is verantwoordelijk voor de corporate communicatie en voor de communicatie rondom de inhoudelijke programma’s van SLO.

‘Door te werken bij SLO lever je een belangrijke bijdrage aan iets heel waardevols: het onderwijs in Nederland’

SLO heeft zoveel kennis in huis, veel collega’s staan naast hun werk bij SLO nog voor de klas, of hebben dat lang gedaan. Er is veel direct contact met scholen, partners en stakeholders. Op die manier hoor je elke dag zoveel mooie verhalen!

‘We staan voor de uitdaging om al die verhalen nog beter te laten zien’

Het is heel bijzonder om elke dag met zoveel gedreven en gepassioneerde mensen te werken. En zeker vanuit communicatie is dat heel leuk natuurlijk: het is duidelijk voor wie je het doet. We willen de mensen met wie we werken en voor wie we werken nog beter in beeld brengen. En de komende jaren willen we nog beter laten zien waar SLO voor staat.
SLO wordt steeds communicatiever en onze afdeling communicatie wordt steeds dynamischer en creatiever. Ik wil dat het een afdeling is waar het borrelt en bruist en waar ruimte is voor nieuwe ideeën.

‘Mensen krijgen bij SLO de ruimte om zelf invulling te geven aan hun werk’

Dat zegt iets over het vertrouwen in de medewerkers. Alles bij SLO is goed geregeld. Vanaf dag één kun je aan de slag en het introductieprogramma is heel leuk. Je hebt even de tijd nodig om de organisatie te leren kennen, maar die tijd krijg je ook.


Maike Heunks 270

Manager Communicatie