Route Amersfoort

20 september 2021

Openbaar vervoer

Het SLO-kantoor is gevestigd in gebouw De Conducteur aan de voorzijde van het station Amersfoort Centraal. Neem vanaf het spoor de uitgang ‘Stationsplein’ en loop links het station uit. De ingang naar het kantoor bevindt zich rechts van de Subway. Je kunt je melden via de intercom aan de buitengevel van het gebouw, je zult dan worden opgehaald.

Eigen vervoer

Het centrum van Amersfoort is eenvoudig via de rijksweg A1 en de rijksweg A28 (knooppunt Hoevelaken) te bereiken. Op 3 minuten loopafstand van gebouw De Conducteur is er gelegenheid voor parkeren in de KPN-parkeergarage, die ligt aan het Smallepad aan de spoorzijde van het gebouw. Wil je gebruik maken van de parkeergarage, meldt je dan via de intercom bij de ingang van de garage. De medewerker die de melding ontvangt geeft je dan toegang tot de parkeergarage.

Gebruik de linker inrit om de garage binnen te rijden (bij blauwe bordje de Conducteur). De voor SLO gereserveerde parkeerplekken zijn voorzien van het SLO-logo (de nummers 58 t/m 76 en 106 t/m 123).

Fiets

Op een aantal plekken in de omgeving van het station zijn er fietsstallingen. Voor het station bevindt zich de bewaakte fietsenstalling, waar je 24/7 gebruik van kunt maken.