SLO zoekt procesregisseurs voor de actualisatie van de kerndoelen van vijf leergebieden

3 mei 2023
contact: Mirjam Brand

Vijf teams van leraren, vakexperts en curriculumexperts gaan de kerndoelen voor de leergebieden mens & maatschappij, mens & natuur, kunst & cultuur, moderne vreemde talen en bewegen & sport actualiseren. Hiervoor zijn we opzoek naar vijf procesregisseurs die deze teams gaan aansturen!

SLO gaat, samen met het onderwijsveld, aan de slag met het actualiseren van de kerndoelen voor de leergebieden mens & maatschappij, mens & natuur, kunst & cultuur, moderne vreemde talen, en bewegen & sport. Dat doen we voor het primair onderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Daarvoor stellen we vijf teams van leraren po en vo, vakexperts en curriculumexperts samen die onder aansturing van een onafhankelijke procesregisseur aan de slag gaan. In 12 maanden tijd ontwikkelen zij kerndoelen voor deze leergebieden.

Voor het aansturen van deze teams werven we nu vijf procesregisseurs. Ben je geïnteresseerd, ga dan naar Home - SLO Actualisatie Kerndoelen (slo-actualisatiekerndoelen.nl) en solliciteer direct. Solliciteren kan tot 5 mei 2023!