Aanmeldformulier regiobijeenkomsten conceptkerndoelen Burgerschap en Digitale Geletterdheid


Ja, ik meld onze school aan en wij komen met drie collega's.

Om de regiobijeenkomst bij te wonen en de praktijkopdracht uit te voeren is het belangrijk dat je samen met twee andere collega’s van jouw school deelneemt en vanuit verschillende perspectieven feedback kan geven.

Wij zoeken leraren, schoolleiders, IB’ers en/of coördinatoren die onderwijsinhoudelijk affiniteit hebben met het leergebied burgerschap en digitale geletterdheid en mee willen doen aan deze ‘fase van beproeven’.

Let op je meldt alle collega's die meedoen in één keer aan via dit formulier!

De regiobijeenkomsten Eindhoven en Utrecht zitten vol!

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

Vul hieronder de gegevens van de school in:

Soort onderwijs: *

Voor (v)so scholen die werken met zml/mb leerlingen en leerlingen die uitstromen naar dagbesteding of arbeidsmarkt worden functionele kerndoelen ontwikkeld, waar een aparte bijeenkomst voor wordt georganiseerd in het voorjaar van 2025.

Vul hieronder de gegevens in van deelnemer 1 (tevens contactpersoon):

Deelnemer 1

Vul hieronder de gegevens van de overige deelnemers in:

Deelnemer 2

Deelnemer 3

Om als school in aanmerking te komen voor de 2500 euro vergoeding voor deelname is het fijn als we weten wie van jouw school tekenbevoegd is en naar wie we de opdracht van overeenkomst kunnen toesturen.

We willen graag een goede afspiegeling van de verschillende soorten scholen in Nederland. Bij veel aanmeldingen kan het zijn dat we selectiecriteria toepassen. Daarnaast zijn we niet alleen op zoek naar voorlopers in deze leergebieden, maar nodigen we juist ook scholen uit die nog in een beginfase zitten. Wil je daarom ook onderstaande vragen invullen?

Geven jullie het keuzevak Informatica (havo/vwo) of Informatietechnologie (vmbo) op school?

Gegevens schoolbestuur