Netwerk Speciaal Onderwijs (NSO)

27 oktober 2020

Een ontmoetingsplek en kennisplatform

Heb je behoefte om kennis en ervaringen te delen en in gesprek te gaan met collega’s van het speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en speciaal voorgezet onderwijs? Wil je graag collega`s ontmoeten die je inspireren, met je meedenken over actuele inhoudelijke thema`s?

Dan is misschien het Netwerk Speciaal Onderwijs wel wat voor jou! Aanmelden kan door een mailtje met je gegevens (naam, school, sector, telefoonnummer) te sturen naar Lucy Besseler: po-so@slo.nl.

Twee keer per jaar organiseren we bijeenkomsten over actuele onderwijskundige thema’s, zoals burgerschap, brede vaardigheden en curriculumontwikkeling (landelijk en op school). Heb je zelf onderwerpen die je graag als school aan de orde wilt stellen, dan kan dat ook.

De eerste online bijeenkomst NSO een groot succes!

Zo’n 25 deelnemers namen deel aan de eerste, en online, bijeenkomst op 19 mei 2020 van het Netwerk Speciaal Onderwijs (NSO). Na afloop kregen we mooie reacties:

Heel goed en professioneel opgezet. Ik kijk uit naar de volgende meeting’’ en ‘’Bedankt! goed alternatief en zinvol om elkaar zo te ontmoeten"

contactpersoon

Annette van der Laan

De tweede NSO bijeenkomst vindt plaats op 3 november 2020: ook weer online

De 2de bijeenkomst staat in het teken van burgerschap in het sbo, so en vso. Deze staat gepland op 3 november van 15.30-17.00 uur.

toon meer

Sector