Netwerk Speciaal Onderwijs (NSO)

7 december 2020

Een ontmoetingsplek en kennisplatform

Heb je behoefte om kennis en ervaringen te delen en in gesprek te gaan met collega’s van het speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs? Wil je graag collega`s ontmoeten die je inspireren, met je meedenken over actuele inhoudelijke thema`s?

Dan is misschien het Netwerk Speciaal Onderwijs wel wat voor jou! Aanmelden kan door een mailtje met je gegevens (naam, school, sector, telefoonnummer) te sturen naar Lucy Besseler.

Twee keer per jaar organiseren we bijeenkomsten over actuele onderwijskundige thema’s, zoals burgerschap, brede vaardigheden en curriculumontwikkeling (landelijk en op school). Heb je zelf onderwerpen die je graag als school aan de orde wilt stellen, dan kan dat ook.

Ook de tweede netwerkbijeenkomst een groot succes!

In elk kind schuilt een kleine filosoof", aldus gastspreker Miriam Piña.

De tweede netwerkbijeenkomst van het speciaal onderwijs op 3 november begon met praktijkvoorbeelden uit haar lessen Trees of Wisdom, burgerschapslessen met kunst.

contactpersoon

32

Nieuwsbrief sbo, so en vso

SLO start binnenkort met een nieuwe nieuwsbrief voor sbo, so en vso. Ben je werkzaam in één of meerdere van deze sectoren dan is deze nieuwsbrief dé manier om op de hoogte gehouden te worden van ontwikkelingen. Ook voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften is deze interessant. Hij verschijnt 4 à 6x per jaar.

toon meer

Sector