SLO zoekt procesregisseurs voor drie vakvernieuwingscommissies!


In opdracht van het ministerie van OCW start volgend schooljaar de actualisatie van de examenprogramma’s bewegen en sport, kunst en cultuur en mens en maatschappij.

Werving procesregisseurs - afbeelding web

Samen met het onderwijsveld werkt SLO aan de actualisatie van de examenprogramma’s in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. In opdracht van het ministerie van OCW start volgend schooljaar de actualisatie van de examenprogramma’s bewegen en sport, kunst en cultuur en mens en maatschappij.

We zijn daarvoor op zoek naar drie procesregisseurs die functioneel leidinggeven aan deze vakvernieuwingscommissies. Als procesregisseur begeleid je het proces om te komen tot nieuwe conceptexamenprogramma’s vanuit een verbindende, resultaatgerichte en besluitvaardige houding.

Interesse? Solliciteer nu!

Wil jij als procesregisseur bijdragen aan het onderwijs van de toekomst, zodat leerlingen beter worden toegerust op hun vervolgopleiding en deelname aan de maatschappij? Solliciteer dan nu! Kijk voor meer informatie op deze website. Solliciteren kan tot 4 februari 2024. De gesprekken vinden plaats vanaf 8 februari.


Werkopdracht actualisatie 2024

Bekijk de werkopdracht van het ministerie van OCW voor het actualiseren van de examenprogramma's bewegen en sport, kunst en cultuur en mens en maatschappij.