SLO is partner van de Nationale Onderwijsweek

18 september 2023
contact: Nieno Schuur

Van 2 tot en met 6 oktober is het de Nationale Onderwijsweek. Dan krijgt het onderwijs een podium om al het moois dat er in de sector gebeurt te delen. Dit jaar staat de week in het teken van 'de taal van het hart'. SLO is er trots op om daar dit jaar weer deel van uit te maken.

Nationale onderwijstalenten

Elk jaar mogen lerarenopleiding hun studenten nomineren voor de titel van talentvolle leraren-in-de-dop in het primair en voortgezet onderwijs. De twee winnaars mogen zich een jaar lang de Nationale Onderwijstalenten noemen. SLO vindt het belangrijk om leraren te stimuleren om zelf aan de slag te gaan met het curriculum. Daarom zetten we ons graag in als kennispartner van de Nationale Onderwijstalenten en maken we deel uit van de jury.

De Nationale Onderwijstalenten 2023 worden bekendgemaakt op 5 oktober in Beeld en Geluid in Hilversum. De organisatie van de Nationale Onderwijstalenten 2023 is in handen van de Stichting Nationale Onderwijsweek in samenwerking met kennispartner SLO, Cito en het Instituut voor Beeld & Geluid.

Meer informatie over de Nationale Onderwijsweek en het programma bekijken kan op de website.