Geslaagde conferentie Expeditie W&T

4 juli 2022

Op 1 juni vond ‘Expeditie W&T’ plaats. Bijna 250 deelnemers hebben live en online deelgenomen aan deze conferentie. Expeditie W&T werd georganiseerd door SLO, TechYourFuture (TYF) en de Kenniscentra Wetenschap en Technologie in Gelderland en Overijssel (KWTG en KWTO) en is mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland en Overijssel.

Tijdens de conferentie ontdekten deelnemers hoe ze vanuit doelen werken en hoe ze wetenschap en technologie (W&T) kunnen integreren met andere vakken. Tijdens de workshops kregen de deelnemers concrete handvatten om W&T onderwijs structureel in hun klas of op school te realiseren. Ook leerden ze hoe je W&T kan verbinden aan onder andere wereldoriëntatie en taalonderwijs.

Deelnemers hadden keuze uit maar liefst acht fysieke workshops. Deelnemers die niet fysiek aanwezig konden zijn, konden een online programma volgen, waarbij er keuze was uit vier online workshops. Alle 11 workshops hadden als overkoepelend thema Structurele inbedding van W&T in het onderwijs.toon meer

Sector