SLO zoekt procesregisseurs actualisatie kerndoelen Nederlands en rekenen-wiskunde

4 mei 2022

Binnenkort start SLO in opdracht van het Ministerie van OCW met het actualiseren van de kerndoelen voor Nederlands en rekenen-wiskunde voor het primair onderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Twee teams van leraren, vakexperts en curriculumexperts gaan hiermee aan de slag onder aansturing van een onafhankelijke procesregisseur. In 12 maanden tijd ontwikkelen zij kerndoelen voor deze twee leergebieden. Daarnaast wordt bekeken welke bijstelling dit vraagt voor het referentiekader Taal en Rekenen.

Zowel voor het aansturen van het team Nederlands als het team rekenen-wiskunde zoekt SLO een procesregisseur (docx, 102 kB).

Ben je geïnteresseerd?

Dan ontvangen we jouw cv en motivatie graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 21 mei 2022. Je kunt deze sturen naar actualisatieonderwijsdoelen@slo.nl t.a.v. Mireille Kremer.  De gesprekken vinden plaats op 24 of 25 mei in Amersfoort.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Bernard Teunis, programmamanager, telefoon 0613000716.

Meer informatie over de actualisatie van kerndoelen vind je op onze themapagina.