Inhoudskaart Digitale geletterdheid voor peuters in de maak

7 april 2021

‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.’ Dat is het thema van De Media Ukkie Dagen (26 maart t/m 2 april 2021). De projectgroep het Jonge kind van SLO werkt aan een inhoudskaart Digitale geletterdheid en peuters. Wij zoeken daar voor inspirerende verhalen, voorbeelden of ervaringen.

Binnen SLO staat digitale geletterdheid voor het jonge kind hoog op de agenda. Er wordt op dit moment gewerkt aan een inhoudskaart Digitale geletterdheid voor peuters. Denk jij nou hé dat is leuk en heb je ervaring met digitale geletterdheid en peuters en wil jij ons helpen? Deel het met ons en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen. Want ook wij zijn constant op zoek naar inspiratie, voorbeelden en ervaringen van anderen. Mail ze uiterlijk 19 april 2021 naar Fleur de Jong via: f.dejong@slo.nl.

Aandacht voor mediawijsheid

Tijdens de Media Ukkie Dagen wordt aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar Want hoewel ze steeds sneller hun wegvinden in de digitale wereld willen we wel dat ze op een verantwoorde manier gebruik maken van media.

Kijk voor onze eerdere inhoudskaarten op onze website jonge kind.toon meer

Sector

Leerplankundig thema

Vrije trefwoorden