Landelijke Netwerkdag voor Opleiders Jonge Kind


Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:30 tot
Locatie
SLO Hoofdkantoor, Amersfoort
Doelgroep

De opleidersnetwerkdag Jonge Kind is speciaal voor opleiders die betrokken zijn bij de opleidingen Jonge Kind o.a.: Pabo (HBO), Ad PEM (HBO), Onderwijsassistent (MBO), Pedagogisch medewerker (MBO) en ook alle Post-HBO opleidingen Jonge kind.

Omschrijving

Deze dag begint met het bespreken actuele ontwikkelingen rondom het jonge kind (2 tot 7 jarigen) vanuit drie invalshoeken: beleid, praktijk en wetenschap.

In de ochtend zoomen we in op de vijf grootste uitdagingen in het onderwijs en educatie aan jonge kinderen. Middels een interactieve presentatie gaan we daarover met elkaar in gesprek om zo vanuit de wetenschap en beleid te verkennen wat dit voor de praktijk betekent. Wat betekent dit voor jouw rol als begeleider/adviseur in de kinderopvang of het basisonderwijs?

Tijdens de lunch staat het 'onderling netwerken' op het programma.

Na de lunch verkennen we met elkaar mogelijkheden en wensen voor de invulling vanuit de van de landelijke bijeenkomsten Jonge kind in 2022.

Deze begeleidersnetwerkdag Jonge kind sluiten we af met een ronde 'halen & brengen', waarvoor we de thema's al in het ochtenddeel zullen vastleggen.

Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen en discussie over diverse thema's die in de voor- en vroegschoolse educatie op dit moment spelen.

Kosten

€ 70,00

Meer informatie

Lucy Besseler, l.besseler@slo.nl

Aanmelden

Meld je aan via de eventpagina.toon meer

Sector

Vrije trefwoorden