Conferentie: Lerend Netwerk 10-14 Onderwijs


Datum
Plaats in agenda
Locatie
Academie1014, Almere
Doelgroep

Scholen die geïnteresseerd zijn in de onderwijsontwikkelingen van 10-14 Onderwijs.

Omschrijving

Doorlopende leerlijnen 10-14 in bedrijf meemaken? Sluit je aan.

Op dinsdag 28 september 2021 vanaf 13.00 uur is de conferentie 10-14 Onderwijs bij Academie1014 in Almere (in het gebouw van Poort Lyceum).

De conferentie is voor alle leraren, schoolleiders en bestuurders die geïnteresseerd zijn in de onderwijsontwikkelingen van 10-14 Onderwijs en hierover kennis willen uitwisselen. Er is aandacht voor de onderzoeken van Oberon en de Inspectie over 10-14 onderwijs, verder zijn presentaties en vragen van 10-14 scholen over curriculaire onderwerpen als samenhang en doorlopende leerlijnen, maar ook over ouderparticipatie en over het opzetten van een professionele leergemeenschap. Ook de gastschool Academie 1014 neemt ons mee in het onderwijs dat zij verzorgen.

Kortom, aandacht voor de overeenkomsten en de verschillen tussen primair en voortgezet onderwijs in de specifieke context van 10-14.

En een bijzondere afsluiter: een beschouwing over 10-14 onderwijs door Peter Heerschop.

We heten je van harte welkom. Maar we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM voor evenementen. Dat betekent dat we iedereen verplichten om een bewijs van vaccinatie of een negatieve corona-test te tonen bij ingang, dat kan via de corona-check app.

Kosten

Gratis

Meer informatie

Lammie Stoffers, conferentie@1014onderwijs.nl

Aanmelden

Meld je aan voor deze conferentie.toon meer

Leerplankundig thema

Vrije trefwoorden