Webinar pilots nieuwe leerweg


Datum
Plaats in agenda
Tijd
13:00 tot
Locatie
Online
Doelgroep

schoolleiders, leraren vmbo

Omschrijving

SLO, Stichting Platforms Vmbo, platform-TL, VO-raad organiseren samen met OCW gezamenlijk een interactief webinar waarin zij je informeren over de pilot nieuwe leerweg, jij je antwoorden krijgt op je vragen over en hoe je je als school kunt aanmelden voor deze pilot.

Pilots nieuwe leerweg
In het schooljaar 2020-2021 starten scholen met pilots die het praktijkgerichte programma in de nieuwe leerweg vormgeven en uitproberen. Vanaf eind 2020 krijgen pilotscholen de gelegenheid om zich goed voor te bereiden op het praktijkgerichte programma en leerlingen te werven. Vanaf schooljaar 2021-2022 starten pilotscholen met leerlingen in het praktijkgerichte programma. Pilotscholen werken mee aan de ontwikkeling van het praktijkgericht programma en in praktijk brengen. Daarnaast denken zij mee over de inrichting van de nieuwe leerweg. Loting bepaalt welke scholen meedoen aan de pilot en subsidie ontvangen.

Kosten

Gratis

Meer informatie
Aanmelden

Wil je deelnemen aan het webinar maar heb je je nog niet ingeschreven of ken je collega’s die hier meer van willen weten? Schrijf je dan in via deze speciale inschrijfpagina. Na aanmelding voor dit webinar, ontvang je kort voor de start een e-mail met daarin een link waarmee je aan het webinar kunt deelnemen.toon meer