Denk en praat mee over de nieuwe website erk.nl


Datum
Plaats in agenda
Tijd
15:00 tot
Locatie
Amersfoort, loopafstand van centraal station. Exacte locatie na aanmelding.
Doelgroep

Mvt-docenten vo, opleiders, studenten, vakdidactici, uitgevers en overige geïnteresseerden. Ruime ervaring met het ERK in het onderwijs is een voorwaarde.

Omschrijving

Geef ons feedback op de nieuwe ERK-website! Daarmee help je ons om dit instrument krachtig, informatief en bruikbaar te maken.

Dit jaar krijgt de website erk.nl een nieuw jasje en deels nieuwe invulling. Gebruikers deden eind 2019 suggesties die wij meenemen in het ontwikkeltraject. Zo werkten we verschillende ideeën uit: een zoekinstrument, aansprekende animaties en actualisering van de inhoud. Het prototype willen we graag opnieuw voorleggen aan gebruikers, om ook de nieuwe website tot een krachtig, informatief en betrouwbaar hulpmiddel voor het vreemdetalenonderwijs te maken.

Kosten

Gratis deelname. Deelnemers ontvangen een kleine attentie en reiskostenvergoeding voor eersteklas openbaar vervoer of per gereisde km met eigen vervoer.

Meer informatie

Daniela Fasoglio en Marjon Tammenga

Aanmelden

Aanmelden via vo@slo.nl. Vermeld bij aanmelding je functie en de vreemde taal.

Bijzonderheden

RIVM-maatregelen

We beperken het aantal deelnemers tot 30 mensen en volgen de RIVM-richtlijnen. De bijeenkomst vindt plaats in een grote en goed geventileerde ruimte waar we voor voldoende afstand tussen de deelnemers kunnen zorgen. Zo creëren we een veilige werkomgeving. Mochten de dan geldende Corona-maatregelen een live bijeenkomst niet toestaan, dan spreken we elkaar online.toon meer

Sector

Vakspecifiek thema