Agenda
28 september 2017
Inspiratiebijeenkomst persoonsvorming
Op 28 september 2017 organiseert SLO een inspiratiebijeenkomst voor leraren, school- en teamleiders in po en vo over de praktijken, theorie├źn en curricula over persoonsvorming. We gaan met elkaar in gesprek over de vormen van persoonsvorming en onderzoeken hoe je vanuit concepten tot praktijken kunt komen.
31 oktober 2017
Masterclass Maatwerk: Formatief evalueren
Wilt u (meer) werk maken van formatief evalueren? En wilt u weten hoe u als school een schoolbrede formatieve aanpak concreet invult? Welke activiteiten zijn daarvoor nodig op het niveau van school- en teamleiding, op vaksectie-, docent- en curriculumniveau? 
14 november 2017
Training Optimaal inzetten van het schoolexamen
Op 14 en 21 november 2017 verzorgt SLO voor beroepsgerichte praktijkdocenten in het vmbo een training van twee dagdelen. De training helpt docenten van het examenprogramma,  een passend en kwalitatief goed toets- en onderwijsprogramma te maken, zowel voor het profielvak als voor de keuzevakken,
19 januari 2018
Conferentie Rekenen-wiskunde in de aansluiting van po naar vmbo
Wegens succes herhaald: de conferentie van NVvW, NVORWO en SLO over Rekenen-wiskunde in de aansluiting van po naar vmbo. Hoe kan de aansluiting van po naar vmbo voor leerlingen zo soepel mogelijk verlopen? Leraren uit po en vmbo vertellen over hun ervaringen en producten.