<< Terug naar het overzicht.
19-03-2018
Help mee bedrijfseconomie te monitoren
SLO monitort de invoering van het nieuwe examenprogramma 'bedrijfseconomie, ondernemerschap en financiële zelfredzaamheid'. Waar lopen vaksecties/docenten bedrijfseconomie tegenaan? Dat willen we graag van u weten.

Per 1 augustus 2018 start het nieuwe examenprogramma 'bedrijfseconomie, ondernemerschap en financiële zelfredzaamheid', afgekort: bedrijfseconomie. De implementatie en uitvoering van dit programma verschilt van school tot school. Om zicht te krijgen op mogelijke knelpunten vragen we vaksecties mee te werken aan ons onderzoek. We verzamelen de informatie via schriftelijke enquêtes en diepte-interviews. Voor een diepte-interview ontvangen de vaksecties een cadeaubon, onder de deelnemers aan de enquêtes verloten we een aantal cadeaubonnen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van OCW. De resultaten delen we  met de VECON, OCW, CvTE en Cito.

Bent u benieuwd naar de resultaten van het onderzoek en wilt u op de hoogte blijven van informatie over het vak? Meld u dan aan voor de Nieuwsbrief bedrijfseconomie.