Gevorderd - Spellen en opdrachten
Specifieke digilessen repositories met interactieve inhouden kennen, kunnen doorzoeken en inzetten in de les. Zelf "lessen"mbv digibord software aanpassen en inzetten in de les.
Wat Weergeven van geluid via het digibord, werken met digibord software van uitgevers en werken met applicaties bij de digibordsoftware.
Hoe Het digibord is voorzien van luidsprekers. Dit maakt het ook eenvoudig om allerlei geluidsbronnen weer te geven, bijv. van Cd of Mp3. Verder kunnen relevante geluidsfragmenten gekoppeld worden aan objecten op pagina's van digibordbestanden

Verschillende uitgevers komen de laatste tijd met speciale programma's voor gebruik van het digibord. Vaak in aansluiting op een methode, maar ook losse digibordsoftware met presentaties, oefeningen en opdrachten voor gebruik in de klas bij de lessen.

Bij de digibordsoftware zitten verschillende handige kleine computerprogrammaatjes (applicaties) zoals een instelbare timer waarmee de duur van een opdracht of andere activiteit kan worden aangegeven.


Beelden uit de praktijk
237-S2-EenOrkestInDeTuin-Arabesk.jpg 238-S2-LeerkrachtassistentVLL-Willibrord.jpg 239-S2-DeTimerGebruiken-NijeVeste.jpg
Een orkest in de tuin Leerkrachtassistent VLL De timer gebruiken