Nieuws
14 januari 2019
Feedback geven op tussenproducten vierde ontwikkelsessie Curriculum.nu
De vierde consultatiefase is geopend. In december 2018 zijn op basis van de grote opdrachten kennis en vaardigheden benoemd. Geef hieronder jouw input aan de ontwikkelteams. Zij gebruiken deze input om de bouwstenen in februari af te ronden.
13 december 2018
Onderwijsraad adviseert over curriculumvernieuwing
Vandaag verschijnt een advies van de Onderwijsraad over de vraag hoe curriculumvernieuwing kan bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijs. Het advies op verzoek van Minister Slob doet enkele aanbevelingen voor het proces van landelijke curriculumontwikkeling nu en in de toekomst.
6 december 2018
Webinar Leerroutes taal en rekenen
Leerroutes taal en rekenen. Welk probleem lossen ze op? Hoe zet je ze in? Wat zijn de ervaringen in de praktijk? SLO'er Annette van der Laan neemt je in een webinar met docenten en adviseurs mee in de wereld van de leerroutes taal en rekenen en beantwoordt de bovenstaande vragen.
13 november 2018
Bezoek ons tijdens de NOT 2019
De NOT 2019: vijf dagen inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen op onderwijsgebied. Daar ontbreekt vanzelfsprekend ook SLO niet. In hal 3, standnr. A028 gaan we graag met je in gesprek over curriculumontwikkeling in de school.