<< Terug naar het overzicht.
24-11-2017
Mini-onderwijsconferentie Digitale geletterdheid
De conferentie Hoop en optimisme in tijden van technologisering wordt op 24 november gehouden bij het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Het doel van de organisatoren is om zich samen met de bezoekers te verdiepen in de vraag hoe onderwijs kinderen het gevoel kan geven dat zij de toekomst positief beïnvloeden, ook digitaal.

Hoe kunnen we kinderen een hoopvol perspectief bieden in een gedigitaliseerde wereld die niet zonder zorgen is? Op die vraag geven diverse sprekers antwoord. De conferentie is een initiatief van Kennisnet, in samenwerking met Beeld en Geluid, Mediawijzer.net en SLO.

We kunnen niet zonder digitale geletterdheid, wordt gezegd. Welke digitale kennis en vaardigheden geven we leerlingen precies mee waarmee ze zelf hun toekomst kunnen vormen, in plaats van dat de technologie dat voor ze doet? De sprekers worden nog bekendgemaakt.

Wie?
De conferentie is bedoeld voor po- en vo-bestuurders, schoolleiders, ICT-coördinatoren en specialisten digitale geletterdheid.

Wanneer en waar?
De bijeenkomst vindt plaats op 24 november om 14.00 - 16.30 uur bij het Instituut voor Beeld en Geluid, Mediapark Boulevard 1 in Hilversum.

De conferentie is inmiddels volgeboekt. U kunt zich alleen nog aanmelden voor de wachtlijst.