<< Terug naar het overzicht.
19-01-2017
Extra bijeenkomsten over LOB en loopbaandossier in de TL
Wegens overweldigend succes organiseert het Platform-TL samen met experts van het Ministerie van OCW, SLO, PBT, SPV en de projectleiding van Vernieuwing vmbo extra bijeenkomsten over LOB en loopbaandossier in de tl.

Vanaf 1 augustus 2016 moeten alle leerlingen van alle leerwegen in het vmbo, dus ook in de tl, aan de slag met hun doorstroomdossier en maakt LOB verplicht onderdeel uit van hun curriculum. Binnen de beroepsgerichte leerwegen heeft LOB een plaats gekregen binnen de vernieuwde examenprogramma’s. Maar wat betekent het voor vmbo-tl? Hoe zorgt u er voor dat LOB een goede plek krijgt in het programma?

Vragen die voor sommige scholen nieuw zijn en waarop anderen al een antwoord hebben gegeven. Tijd om met elkaar in gesprek te gaan over dit thema en van elkaar te leren. Het Platform-TL faciliteert deze gesprekken graag, samen met experts van het ministerie van OCW, SLO, Platform Bèta Techniek, SPV en de projectleiding van Vernieuwing vmbo.

Dit samenwerkingsverband organiseert twee extra bijeenkomsten in Zwolle en Rotterdam. Elke bijeenkomst duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur.

De bijeenkomsten worden gehouden in:

  • Zwolle op 17 januari 2017
  • Rotterdam op 19 januari 2017