<< Terug naar het overzicht.
07-11-2017
Profiteren van evalueren, formatief evalueren in het po
Met formatief evalueren krijgen leraren en leerlingen inzicht in het leerproces en onderwijs op maat. Ook in het po staat het steeds meer in de belangstelling. Daarom organiseert SLO op 7 november 2017 in samenwerking met Onderwijs Maak Je Samen de conferentie Profiteren van evalueren, formatief evalueren in primair onderwijs.

Formatief evalueren is een krachtig middel om het leren van leerlingen zichtbaar te maken en draagt bij aan effectief leren. Ook het primair onderwijs kan sterk profiteren van formatief evalueren. Daarom organiseert SLO in samenwerking met Onderwijs Maak Je Samen de conferentie Profiteren van evalueren, formatief evalueren in primair onderwijs. Een dag vol informatie, inspiratie, workshops en schoolvoorbeelden. Met concrete handvatten om formatief evalueren toe te passen in de lespraktijk. De conferentie is bedoeld voor leraren, coördinatoren, intern begeleiders en schoolleiders in het primair onderwijs en vindt plaats in Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle.

Datum: 7 november 2017
Duur: 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Buitensocieteit, Zwolle
Kosten: 75 euro
Doelgroep: leraren, intern begeleiders, directies uit het primair onderwijs

Neem deel aan deze dag vol informatie, inspiratie, interessante presentaties, workshops en praktijkvoorbeelden! Met keynotes van dr. Kelly Beekman, lector Onderwijsexcellentie (HZ) en dr. Jos Castelijns, lector Eigentijds Beoordelen in het Onderwijs (Hogeschool De Kempel).

Wil je meer informatie? Mail dan Lucy Besseler.